Perform probiotics

Indhold: 24.2 g

(Der er ca. 30 dagsdoser ved anbefalet dosis)

DKK299

Forventet leveringstid 1-2 hverdage.
Gratis fragt ved køb for over 499 ,-  (ellers 19,-)

Rosacea er ofte relateret til ubalance i tarmbiotaen.

Perform Probiotics fra Viksjø, er en bakterieblanding med en daglig CFU på 100 milliarder.
Det er udviklet og bruges af Maya Viksjø der selv i har døjet med rosacea i mange år.

Min erfaring er at ca. 30% med rosacea IKKE har en gavn af Perform Probiotics. Hvis du skulle være så uheldig at være blandt disse 30% der ikke har gavn af produktet, så syntes jeg ikke du skal betale for produktet.

Såfremt du ikke har set en effekt efter at du har brugt bakterierne i 30 dage, så er du velkommen til at sende mig en email på maya@viksjo.de, så refunderer jeg pengene du har betalt til dit kreditkort, inklusive det du har betalt i fragt for at få det tilsendt.

Bedste hilsner Maya

Perform Probiotics fra Viksjø tilbyder dig et mælkesyrebakterie produkt, med en daglig CFU på 100 milliarder.

Perform Probiotics fra Viksjø tilbyder dig et stærkt koncentreret mælkesyrebakterieprodukt, med en daglig CFU på 100 milliarder. 

Tilførsel af levende gavnlige mælkesyrebakterier i pulverform. Mælkesyrebakterier findes naturligt i vores tarme, de er vigtige for en række af kroppens funktioner. 

Filosofien bag Viksjø er at producere et kosttilskud, med ekstra høj dosis og udvalgte bakteriestammer.

 

Anbefalet dag tilførsel: 2 strøgne måleskeer opløses i vand (måleske medfølger) – bedst på tom mave.

 

Ingredienser:

Produktet består udelukkende af 5, nøje udvalgte og afprøvede, bakteriestammer, som er frysetørret til pulverform. 

Gluten og laktosefri. Ingen smagsstoffer, fyldemidler eller andre tilsætningsstoffer tilsat efter frysetørring.

De 5 bakteriestammer er:

  • B. Infantis
  • B. Bifidum
  • L. Rhamnosus
  • B. Breve 
  • B. Lactis

I en daglig dosis på 2 skeer, er der 100.000.000.000 (100B) cfu, fordelt på 20 milliarder cfu af hver bakteriestamme.

 

Produktet opbevares i køleskab eller fryser og holdes tørt.

 

Såfremt du er i behandling med immunnedsættende medicin eller i kemobehandling, anbefaler vi ikke, at indtage nogen probiotiske produkter

 

Generelt om kosttilskud

Opbevares tørt og køligt og utilgængeligt for børn. Bør kun i samråd med læge eller sundhedsplejerske indtages af gravide og børn under 1 år.
Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Dagsdosis bør ikke overskrides.

Sådan bruger du bakterierne

Afspil video

Sammen med din bakterier, modtager du også en måleske.

Den anbefalne daglige dosis er to strøgne målesker.

Bakterierne røres ud i vand (alternativt kan også anvendes juice eller saft, hvis du ikke bryder dig om smagen af bakterierne).

Du opnår størst effekt af bakterierne hvis du starter dagen med at tage dem, på tom mave.

I videoen her gennemgår Maya processen med dig.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har selv haft alle fire subtyper og har fået dæmpet dem alle fire. Mine øjne er blevet klare, min næse har sin almindelige størrelse igen. Min hud er blevet ren og bleg. Kun karsprængningerne er tilbage. Det kan altså stadig ses at jeg har haft store udbrud med rosacea, men det er ganske diskret.

Bedste hilsner Maya

Perform probiotics udviklede jeg oprindeligt for at afhjælpe min egen rosacea. Derfor har jeg også udvalgt en række helt særlige bakteriestammer. 

En anden meget stor forskel er at jeg har valgt ikke at spare på de mest effektive bakteriestammer, selvom de er meget dyre at dyrke. Jeg har valgt at sætte dagdosis, således at man får en meget høj daglig CFU, da min erfaring er at man skal helt op på 100 mia. CFU før man opnår en optimal effekt. Alle andre produkter på det europæiske marked i dag, arbejder med meget lavere mængde af disse bakteriestammer.

Jeg har af samme grund valgt kun at sælge Perform probiotics direkte til kunder, for at kunne tilbyde den til en pris der kan betales, da prisen, hvis produktet skulle sælges via. forhandlere ville være helt oppe på ca. 900 kr.

Bedste hilsner Maya

Når du starter op kan du forvente at opleve forværring af symptomer de første 5-10 dage. Dette er helt normalt og en del af en udrensningsproces. Nogle oplever ingen udrensning og kan godt få effekt alligevel. Du kan ikke få mirakler på en måned typisk tager det 3 måneder at få den fulde effekt af bakterierne, men der bør være tegn på forbedring efter en måneds brug. Hvis du ingen tegn på forbedring har vil jeg gætte på at det ikke har effekt på dig og er spild af dine ressourcer at købe mere.


Jeg har haft Rosacea i 13 år. I starten blev jeg behandlet med antibiotika, men efterhånden holdt det op med at virke. Min Rosacea blev værre med årene, og jeg havde til sidst alle 4 subtyper. Jeg har prøvet alverdens cremer, men kun opnået en moderat bedring. Jeg har altid reageret på den kost, som jeg har indtaget. Jeg har gennem længere tid nøje fulgt forskellige strenge diæter og spist alle de kosttilskud, jeg kunne komme i nærheden af. Endelig i 2019 fandt jeg noget, der virkede; Probiotiske bakterier i den perfekte blanding og den rigtige styrke. Ud fra denne erfaring udviklede jeg og indtog så Perform Probiotics, og inden længe blev min hud rigtig fin. Lidt efter lidt har jeg så udvidet min kost med tidligere fravalgte og sunde fødevarer, og i dag kan jeg spise helt normalt. Gid min opdagelse må kunne hjælpe andre.

Seneste indlæg


Jeg hedder Maya Viksjø. Jeg har i mange år kæmpet med Rosacea og voksenacne. På denne blog vil jeg gerne fortælle om min rejse tilbage til et liv med glad hud, hvor jeg kan spise det jeg har lyst til. Jeg håber det kan blive til gavn og inspiration.
Cassions tema af FRT